1.4.16

2o Σεμινάριο Μελισσοκομίας Πάτρα 2 & 3 Απριλίου 2016-Εκτακτη Γ.Συνέλευση

Ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Αχαΐας διοργανώνει, ένα διήμερο σεμινάριο στις 2 & 3 Απριλίου 2016, στην αίθουσα τουΜεγάρου Λόγου & Τέχνης. Το Σεμινάριο στοχεύει στην ενημέρωση των μελών μας και όχι μόνο, για την εξαγωγή των προϊόντων μας. Η συγκεκριμένη διαδικασία δεν είναι αντικείμενο μόνο των μεγάλων επιχειρήσεων αλλά και των μικρομεσαίων, ιδίως στην σημερινή εποχή που θέτουμε την εξωστρέφεια πάνω από όλα.  

Στο διήμερο σεμινάριο, θα αναφερθούν και θα συζητηθούν θέματα που αφορούν την δημιουργία ενός εξαγώγιμου προϊόντος αλλά και πως μπορούμε να φτιάξουμε  ένα ελκυστικό προϊόν για το εξωτερικό. Ο βασικός ομιλητής,  θα είναι ο Διευθυντής της Enterprise Greece, ο κ. Γεώργιος Παπαστεργιόπουλος, ο οποίος έχει  μεγάλη πείρα στα θέματα αυτά και επομένως με τον τρόπο αυτό, ο κόσμος που θα παρευρεθεί θα λάβει έγκυρες πληροφορίες για τις διαδικασίες μια τέτοιας κίνησης, βήμα προς βήμα.

Σκοπός του Σεμιναρίου,είναι να ενημερώσουμε τον κόσμο  για θέματα που σχετίζονται με την εξαγωγή ενός προϊόντος αλλά και ποιες είναι οι διαδικασίες που  περιλαμβάνει αυτή η κίνηση. Στόχος,  δεν είναι να πούμε απλά δύο πράγματα. Αυτό που θέλουμε είναι  να βάλουμε κάποιες ενέργειες στην σωστή σειρά έτσι ώστε ένα άτομο που θα εξάγει, να ξεκινήσει με τον σωστό τρόπο και να μην κάνει λάθη από λανθασμένες πληροφορίες   που υπάρχουν στην αγορά και ως εκ τούτου να χάσει χρήματα, χρόνο αλλά και  την ελπίδα του για αυτή την προσπάθεια. 
  • Θα γίνει Ενημέρωση από το Μελισσοκομικό Κέντρο Αχαΐας για την εφαρμογή των δράσεων 3.1 “Εξοπλισμός για τη διευκόλυνση των μετακινήσεων” και 3.2 “Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας”.  
  • Θα γίνει Ενημέρωση από την Περιφέρεια Δυτική Ελλάδας σχετικά με τα προγράμματα ΕΣΠΑ που αναμένονται.
Τέλος ομιλιτής θα είναι και ο κ. Σάββας Βλάχος Γεωπόνος - Μελισσοκόμος, ο οποίος θα αναπτύξει τα παρακάτω θέματα:
  • Μελισσοκομικοί χειρισμοί κατά την διάρκεια του έτους
  • Μέθοδοι άσκησης Μελισσοκομίας
  • Σμηνουργία - Δηλητηρίαση Μελισσών
  • Συνδυάσμος Μελισσοκομίας & αρωματικών φυτών 
 Η είσοδος για τα μέλη του Συλλόγου είναι δωρεάν - Για τα μη μέλη είναι 10€ και για τι δύο μέρες.Πληροφορίες στα τηλέφωνα 6936610051 & 6976514935

Γενική Συνέλευση Κυριακή 3 Απριλίου 2016

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας σας καλεί στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση, τηνΚυριακή 3 Απριλίου 2016 και ώρα 21:00, στην αίθουσα του Μεγάρου Λόγου & Τέχνης στην Πλατεία Βασιλέως Γεωργίου Α 13-19 Πάτρα
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
  • Τροποποιήση Καταστατικού

Η παρουσία σας κρίνεται απολύτως απαραίτητη

επικοινωνία: periskepsis@gmail.com
επισκεφθειτε μας στο facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: